Eat & Meet

Iedere dinsdag netwerken en lunchen,
van 12.00 tot 13.00 uur.

Wil jij dinsdag netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? Kom dan vooral langs, aanmelden is niet nodig. Zien we je dan?

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e, 2e en 3e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Eat, Meet & Learn - laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker. Let op: Aanmelden is op de laatste dinsdag van de maand vereist, de lunch is uiteraard gratis! 

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

 

 

 

Card image cap

Details

De Eat & Meet is hét netwerkmoment voor ondernemers bij innovation hub Dockwize! Elke 1e dinsdag van de maand! Aanmelden is niet nodig.