Eat & Meet powered by Simonse en Geus

Deze Eat & Meet wordt gesponsord door onze partner Simonse & Geus. 

Accountantskantoor Simonse & Geus vind het belangrijk om ondernemers te helpen bij de eerste stap naar de markt of het realiseren van hun eerste groei. Daarom zijn zij partner van innovatie- en ondernemershub Dockwize. Samen organiseren we op dinsdag 4 juni van 12:00 – 13:00 uur een Eat & Meet netwerklunch bij Dockwize op locatie. Tijdens deze netwerklunch komen zowel gevestigde als startende ondernemers samen om kennis te delen, te netwerken en lekker te lunchen.

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en (gratis!) lunchen? Kom dan naar de 'Eat & Meet'. Dé wekelijkse netwerklunch van Dockwize voor ondernemers die willen starten en ondernemers die willen groeien. Kom jij ook? 

•••

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De wekelijkse netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist!)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

•••
Word sponsor van de Eat & Meet
Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch! 

Card image cap

Details

Deze Eat & Meet wordt gesponsord door onze partner Simonse & Geus. De Eat & Meet is hét netwerkmoment op de dinsdag.