Purpose colleges

Let op: vindt plaats in januari. Datum communiceren wij later!

 

Thrive Institute, Dockwize en HZ University of Applied Sciences presenteren PURPOSE COLLEGES

De maatschappelijke uitdagingen die wij vandaag moeten aangaan worden steeds groter en complexer. Dit vraagt om creatieve out-of-the-box oplossingen en een nieuwe kijk op de huidige economie en werkvormen. Thrive Institute, HZ University of Applied Sciences en Dockwize hebben de handen ineen geslagen om dit collegejaar zes inspirerende colleges te organiseren om iedereen, van student tot zelfstandig ondernemer, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de betekeniseconomie. Tijdens de colleges leer je van succesvolle en inspirerende ondernemers die al jaren lang ervaring hebben opgedaan op het gebied van maatschappelijk ondernemen, de uitdagingen die daarbij komen kijken en ook tips en tools hoe je zelf aan de slag kan gaan om impact te maken. 


De Purpose Colleges worden gehouden op HZ University of Applied Sciences. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er slechts 50 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! Kan je er niet fysiek bij zijn? Geen probleem, er is tevens een livestream beschikbaar. De eerste vier data zijn inmiddels bekend: 3 september, 8 oktober, 12 november en 26 november.

Purpose Colleges

PURPOSE COLLEGE 3

Door Rebecca Wiering, Co-Founder Zeewaar

In 2013 heeft Rebecca Wiering samen met compagnon Jennifer Breaton Zeewaar gestart. Ze telen duurzaam zeewier voor consumptie. Met hun boerderij in de Jacobahaven is het ze gelukt om zeewier als ‘premium food product’ neer te zetten. Een prachtig voorbeeld van hoe zij de potentie van zeewier benutten.

Binnenkort meer info en mogelijkheid je aan te melden voor Purpose College nummer 3

 

•••

Over de initiatiefnemers

THRIVE Institute in Rotterdam is een ondernemende denktank en trusted third party op het snijvlak van publiek, privaat en persoonlijk. Samen met partners ontwikkelt Thrive innovatieve trajecten voor een florerende organisatie én samenleving.

Dockwize is de incubator van Zeeland. Door middel van advies, events, huisvesting en programma’s begeleidt Dockwize studenten, startups en innovators naar de volgende stap.

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren onderzoekt vraagstukken rondom innovatie en ondernemerschap met focus op het verbeteren van klantinzichten en het realiseren van impact. Hiermee dragen zij bij aan de kennis ten behoeve van product- en business (model) ontwikkeling.

Card image cap

Details

Let op: vindt plaats in januari. Datum communiceren wij later!