Wat als je niet kan kiezen wat je later wil worden? Je doet het allemaal!

Rinke, oprichter en eigenaar van Mighty Impulse Media kon vroeger absoluut niet kiezen wat hij wilde worden. Nu heeft hij zijn eigen videoproductiebedrijf vanuit de loods in Dockwize en geniet dagelijks van zijn creatieve en vooral uiteenlopende werkzaamheden.

Might Impulse Rinke

Een droom die uitkomt voor Rinke, want hij wilde volgens eigen zeggen ‘alles worden’ op het gebied van film. Nog vóór het YouTube-tijdperk was hij bezig met bewegend beeld. “Van korte animaties op rekenmachines, tot imitatie-intro’s van tv-series gemaakt met de stiekem geleende camera van mijn ouders. Het was pas tijdens mijn eerste (en enige) jaar op de kunstacademie dat ik erachter kwam dat film het voor mij was. Aangezien het onderdeel film helaas slechts 5% van de opleiding was, ben ik gaan werken bij een reclamebureau. Met het geld dat ik daar verdiende heb ik de start van mijn bedrijfje bekostigd. Eerst onder mijn eigen naam, later startte ik met vrienden Mighty Impulse (Media/Movement/Music) in een zelfgebouwde studio.”

 Lees hier verder voor het succesverhaal van Rinke.

 

 

•••
Gestart met één loodsunit en uitgroeien tot een internationaal bedrijf of Nederland veroveren met een nieuw product: dát is ondernemen met succes. Bij Dockwize zien we talloze ondernemers die starten en doorgroeien tot een succesvol en groot bedrijf. Maar hoe doen deze ondernemers dit en wat is hun verhaal? Een aantal voorbeelden vind je hier ter inspiratie!

Benieuwd naar meer succesverhalen? Lees ze hier!