Vijfde Kickstartprogramma van start

Met maar liefst 8 groepen, ieder met hun eigen bedrijfsidee/initiatief, is vandaag het vijfde Kickstartprogramma van start gegaan bij Dockwize. In 11 intensieve sessies, wekelijks op dinsdag, gaan de ondernemers aan de slag om hun innovatieve idee uit te laten groeien tot een groeiende, rendabele onderneming. Met behulp van bewezen tools en methodes werken zij toe naar een goed onderbouwd en getoetst product dat aansluit bij een vraag uit de markt. 

Toegang tot het waardevolle netwerk

Komende weken worden de ondernemers bijgestaan door ervaren business coaches van Dockwize en experts die wekelijks essentiële sessies verzorgen, terwijl ze zich middenin dé inspirerende innovatiehotspot van Zeeland bevinden. Waar ze, naast alle kennis en faciliteiten, ook direct toegang hebben tot het waardevolle netwerk van Dockwize. 

Hun idee sluit aan bij de behoefte van de klant

Aan het einde van de Kickstart kennen de ondernemers het probleem of de behoefte van de doelgroep en hebben ze dit ook getoetst (gevalideerd), weten ze of hun idee aansluit bij die behoefte van die groep door wederom te toetsen en hebben ze inzicht in hoe ze aan hun eerste klanten kunnen komen. Ze hebben een eerste businessmodel opgezet, weten waar hun sterktes (en zwaktes) zitten als ondernemer en ze hebben een overtuigende pitch gereed om hun product of dienst aan de man te brengen. Ze zijn klaargestoomd voor het ondernemersavontuur!

Dockwize kickstart van start

Ook deelnemen aan dé training voor innovatieve ondernemers?

Meer weten over dit programma of andere trainingen en workshops van Dockwize? Of ook deelnemen aan het Kickstartprogramma? Dat kan vanaf 12 maart 2020 weer! Meld je nu alvast aan of neem contact op met Cindy Cats (programmacoördinator) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)6 51 51 97 47.

blokken kickstart2  blokken kickstart  blokken kickstart4  blokken kickstart3

•••

 

De programma’s van Dockwize worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Logo