150 ondernemers geadviseerd over financiering

Met de gele(!) loper uit mochten we, samen met Impuls Zeeland, maandag 10 februari ruim 150 (startende) ondernemers verwelkomen bij Dockwize voor het financieringsevent Finance Me?! Zij lieten zich inspireren, informeren en adviseren over ondernemen en de daarbij horende mogelijkheden op het gebied van financiering.

Met een divers plenair programma met o.a. de bekrachtiging van de samenwerking van Zeeland met West-Brabant voor de financieringstafel, de uitreiking van een cheque van subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling door Jo-Annes de Bat, een presentatie van Dockwize over het helpen van ondernemers bij het starten, groeien en opschalen en een inspirerend verhaal van Wouter de Vries van Yoursurprise, werd de tweede editie van Finance Me?! geopend. 

Daarna stonden bijna 30 bedrijven klaar op de financieringsmarkt om de ondernemers te voorzien van informatie en advies rondom financiering.

Het event bleef niet onopgemerkt. Omroep Zeeland ging live op tv tijdens het event en maakte er een uitgebreid item over, samen met de start van financieringstafel die op dezelfde dag plaatsvond.

Ook vragen rondom financiering?

Heb je het event gemist of heb je toch nog vragen rondom innovatie en financiering? Kom dan op de eerste dinsdag van de maand naar het ondernemersvragenuur of de tweede dinsdag van de maand naar het gratis financieringsvragenuur, iedere maand gratis bij Dockwize.

Óf doe online de gratis financieringscheck en ontdek direct of jij in aanmerking komt voor financiering!