Eerste webinar Zeeland in Stroomversnelling op ikmoetdigitaal.nl

Dinsdag 7 april was de eerste online informatiebijeenkomst via een livestream op het nieuwe platform van Dockwize ikmoetdigitaal.nl. De informatiesessie over de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling, die op de fysieke locatie van Dockwize gepland stond, werd naar een online omgeving verplaatst i.v.m. de maatregelen met betrekking tot de coronacrisis. De bijeenkomst werd georganiseerd door Provincie ZeelandNV Economische Impuls Zeeland en Dockwize.

webinar zeeland in stroomversnelling dockwize

Over de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling

Een sterke economie is nodig om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Het Rijk, Provincie Zeeland en de Zeeuwse gemeenten hebben het initiatief genomen om een gezamenlijk fonds voor economische structuurversterking in het leven te roepen: de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling. De regeling wil innovatie in de sterke economische sectoren in onze provincie stimuleren. Duurzame netwerken en samenwerkingsverbanden binnen deze sectoren zoals de Kennis-en Innovatienetwerken, maken de Zeeuwse economie veerkrachtiger. De subsidieregeling Zeeland in stroomversnelling stimuleert deze netwerken en samenwerkingsverbanden tot het uitvoeren van projecten. Door het aanjagen van deze projecten stimuleren we innovatie, bundelen we kennis en bevorderen we samenwerking in en tussen de sectoren.

De regeling kent twee openstellingen:

• Openstelling Haalbaarheidsonderzoeken:
13 maart 2020, 09:00 uur -18 december 2020, 17:00 uur  (doorlopend)

• Openstelling Demonstratieprojecten:
13 maart 2020, 09:00 uur -  7 augustus 2020, 17:00 uur

Bekijk de online informatiebijeenkomst terug

Om je te informeren over de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling en te ondersteunen bij het proces van de aanvraag vond op dinsdag 7 april de live online informatiebijeenkomst plaats. Naast het toelichten van de subsidieregeling, werden praktische handvatten gegeven die je helpen bij het schrijven van een goede aanvraag.

Heb je de sessie gemist? De informatiesessie is opgenomen en kun je nu online terugkijken.

Bekijk de online informatiebijeenkomst hier terug!

 

•••

Dockwize organiseert en faciliteert inhoudelijke sessies voor Provincie Zeeland