Eerste groep SOS Dockwize deelnemers is van start! Update SOS Dockwize

Inmiddels hebben, binnen minder dan een week, al 54 ondernemers zich aangemeld voor het nieuwe programma, SOS Dockwize. SOS Dockwize is een intensief ondersteuningsprogramma waarin Zeeuwse ondernemers individueel worden begeleid door een team van experts. Vandaag, 5 dagen na de lancering, startte de eerste groep deelnemers en de komende dagen zullen de volgende groepen starten met hun programma.

 

Alle hens aan dek

Tijdens de eerste sessie is o.a. de online software getest en alles gereed gemaakt voor de start van het programma. Vervolgens wordt gestart met een analyse van de huidige (financiële) situatie van de ondernemer en in de weken die volgen wordt er gewerkt aan een toekomstbestendig plan voor de onderneming. Inmiddels hebben ook al 85 ondernemers SOS check ingevuld op de website. Met deze check krijgen zij direct na het invullen inzicht in de huidige situatie van hun onderneming en aantal praktische tips waar ze alvast mee aan de slag kunnen.

INFOGRAPHIC SOS

Aanmelden kan nog steeds!

Aanmelden voor het SOS programma van Dockwize kan nog steeds. Ons doel is om zoveel mogelijk Zeeuwse ondernemers te helpen met een concreet actieplan. Houd ook je hoofd boven water als ondernemer! Tijdens én na de crisis. Ga naar dockwize.nl/sos en doe de SOS check. Of meld je direct gratis aan.

Naar SOS Dockwize

 

•••

SOS Dockwize is mede mogelijk gemaakt door provincie Zeeland, ZLM Verzekeringen, de Zeeuwse Verzekeringen, Impuls Zeeland en Rabobank.