BioVoice update: 85 pitches, aanmeldperiode gesloten!

Maar liefst 85 pitches zijn ingediend om in te gaan op de BioVoice challenges van CapiEurope, Cargil, Dow,Lamb Weston Meijer/Meijer en SABIC. Ondanks de lastige omstandigheden waar we allemaal mee te maken hebben, hebben vele mkb’ers/zzp’ers/start-ups de tijd en moeite genomen hun idee/oplossing voor een (of meer) van de challenges in te brengen. Er zijn heel interessante voorstellen binnengekomen!

biovoice aanmeldperiode gesloten

Vervolgtraject BioVoice

Vrijdag 15 mei maakt BioVoice bekend welke aanmelders zijn geselecteerd voor het vervolgtraject. 

Check voor meer informatie over BioVoice en de challenges: https://www.biovoice.nl/

Over BioVoice

Het zijn niet persé de grote bedrijven die voorop lopen met innovaties, maar vaak de kleine, de slimme, de wendbare. BioVoice is het business booster programma van REWIN West-Brabant en de Green Chemistry Campus dat deze twee werelden samenbrengt. Het programma biedt kansen voor nieuwe business, in antwoord op innovatievraagstukken van grote(re) bedrijven.

Dockwize is partner van BioVoice en verzorgt diverse programmaonderdelen zoals workshops. 

 

•••

De initiatiefnemers van BioVoice zijn REWIN, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en  Rabobank. Dockwize, Impuls Zeeland, Centre of Expertise Biobased Economy en Midpoint Brabant zijn als partner aangesloten voor de uitvoering van het programma. Samen willen wij dat innovatieve ondernemers en talent in de circulaire en biobased economie meer ruimte en stem krijgen. BioVoice is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Regiodeal Midden- en West-Brabant.