Hoe gaat het met de SOS Dockwize deelnemers? Check aflev 2 van de mini docu

Mini docu SOS Dockwize • Behind the scenes • Afl 2 Hoe ziet de toekomst eruit van de SOS Dockwize deelnemers?

Deze ondernemers zetten koers naar een toekomstbestendig bedrijf met het SOS programma van Dockwize. Aflevering 2! "Ik heb zoveel leuke, waardevolle input gekregen. Dat biedt wel weer denkvoer om verder te filosoferen."

Een kijkje achter de schermen bij Marjoleijn Felius van escaperoom Kamer51 in Middelburg, Jacqueline van Mill van passagiersschip MS Onrust in Burghsluis en Jeroen van Ooijen, business coach bij Dockwize tijdens SOS Dockwize; het programma waarmee ondernemers aan de toekomstbestendigheid van hun onderneming werken om sterker uit de coronacrisis te komen.

Over SOS Dockwize

Het SOS programma van Dockwize is een intensief programma waarin ondernemers individueel begeleid worden door een team van experts. Zij geven je in korte tijd inzicht in je huidige situatie, financiële mogelijkheden, geven je concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken en bouwen samen met de ondernemers aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan. Om niet alleen de crisis te overleven, maar er vooral ook sterker uit te komen! 

Lees de ervaringen van enkele SOS deelnemers!

Aanmelden is niet meer mogelijk, maar ondernemers bijstaan met groei, innovatie en ondernemerschap is wat wij doen! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zullen ons best doen jou alsnog zo goed mogelijk te helpen! 

Meer weten over het programma? Check het hier!