Yara Good housekeeping challenge

Wie helpt Yara om binnen 1 jaar het best opgeruimde fabrieksterrein van de Zeeuwse industrie te hebben?

Je komt aan op het grote fabrieksterrein van Yara in het Zeeuwse Sluiskil. Veel bedrijvigheid, veel mensen met allerlei verschillende werkzaamheden, maar ook te veel achtergelaten rommel dat zelfsonveilige situaties kan veroorzaken. Een veilige omgeving is een nette omgeving. Dat is wat Yara wil zien op hetuitgestrekte terrein dat nagenoeg zo groot is als een klein Zeeuws dorpje met evenzoveel inwoners en dagelijks een kleurrijk palet gasten, contractors, scholieren en ingeleend personeel dat de poort binnenrijdt

Het is echter niet alleen rondslingerend afval meer, maar ook keurig opgeborgen materialen, geen overvolle containers of gemorste grondstoffen waar Yara naar streeftNet als naar het gewoon worden van het melden kleine incidenten, zoals een aanrijdschade tegen een paaltje of verkeersbord en het kapotgaan van afzetkettingenEr is al aandacht hiervoor, maar het gebeurt nog onvoldoende. 

Lees verder om alles over de Yara Good Housekeeping challenge te lezen.

Naar de Yara Good Housekeeping challenge

 

•••

Yara is partner van Dockwize. Met de Yara Challenges dagen Yara en Dockwize jou uit om één van de uitdagende vraagstukken op te lossen. Doe jij mee?

Check dockwize.nl/yara-challenges