SugarFam genomineerd voor Zeeuwse Pioniersprijs

SugarFam heeft jouw stem nodig! Zij zijn namelijk genomineerd voor de Zeeuwse Pioniersprijs 2021, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt.

Breng direct je stem uit.

De Zeeuwse PioniersPrijs van De Zeeuwse Connectie is een jaarlijkse prijs voor de persoon of organisatie in of uit Zeeland die zich de afgelopen periode heeft weten te onderscheiden door middel van durf, lef, vindingrijkheid, ondernemerschap en uiteraard pioniersgeest en daarmee een positief beeld geeft over de provincie Zeeland in het algemeen en de kansen die er in Zeeland zijn, met als doel uit te dragen welke mooie initiatieven er in Zeeland (kunnen) ontstaan, om hiermee het imago van Zeeland positief te beïnvloeden en (economische) bedrijvigheid in Zeeland te stimuleren.

SugarFam geeft kleur aan diabetes 

ZomercollectieSugarfam banner2

Jesse, Amber en Eyenalem zijn SugarFam gestart als Student Company tijdens de Student Bootcamp van Dockwize en hebben daarna deelgenomen aan de Minor Ondernemerschap van Dockwize in samenwerking met HZ University of Applied Sciences. De missie van SugarFam is het leven van diabetespatiënten een stukje leuker maken en hoopt daarmee tegelijkertijd meer aandacht te creëren voor deze inmiddels grote groep patiënten in Nederland. Het idee voor hun bedrijf ontstond toen Eyenalem vertelde dat ze al sinds ze een half jaar oud is diabetes type 1 heeft en daar een Omnipod (insulinepomp) voor draagt. Dit kwam als een verrassing, dat had ze haar collega-studenten nooit verteld! Ze schaamde zich voor het medische uiterlijk van de insulinepomp en verstopte hem altijd onder haar kleding. De oplossing? Kleurrijke herbruikbare hoesjes voor die lelijke insulinepomp! Inmiddels zijn ze twee jaar verder hebben ze een kleurrijk assortiment aan mooie covers en mensen van over de hele wereld blij kunnen maken.

Wij gunnen SugarFam deze mooie prijs natuurlijk en vragen iedereen zo snel mogelijk zijn of haar stem uit te brengen via: https://www.omroepzeeland.nl/pioniersprijs