De samenwerkingen borrelen sinds de huisvesting bij Dockwize

Afgelopen zomer vestigde Perry, medeoprichter van BEAKER, zich met een kantoor bij Dockwize en als actief lid van de community heeft hij inmiddels goed zijn weg gevonden. Zijn bedrijf groeit, hij is enthousiast over de activiteiten die georganiseerd worden en de samenwerkingen met andere ondernemers in het pand borrelen. We vroegen Perry hoe hij bij Dockwize terecht kwam.

Internet heeft me nooit meer losgelaten

Het begon ooit tijdens zijn opleiding Management Economie en Recht, waar hij er, samen met een groepje vrienden, achter kwam dat je op veel manieren geld kan verdienen met internet.  “Dat greep ons zo dat we gewisseld zijn van opleiding naar de opleiding Communicatie, daar al onze tijd aan spendeerden en er zelfs bedrijfjes omheen zijn gaan opzetten. Er was nog geen mobiel internet of social media. Alles was nog nieuw en alleen al het inbellen via de modem gaf al een kick; je wist dat je weer het web op ging. Die hele ontdekkingsreis was ontzettend gaaf en ben blij dat ik ook dat tijdperk heb meegemaakt. In de tussentijd heb ik veel sprongen gemaakt in allerlei richtingen, maar mijn passie voor internet heeft me nooit meer losgelaten. Het is nu allemaal wat complexer geworden, maar het is nog steeds mijn favoriete onderwerp waar ik nooit over uitgeouwehoerd raak!”

Online marketing voor cultuur- en entertainmentbedrijven

Niet voor niets richtte hij, samen met zijn compagnon, BEAKER op: “BEAKER is gespecialiseerd in online marketing voor cultuur- en entertainmentbedrijven. Denk aan festivals, maar ook beurzen, poppodia, theaters, restaurants of artiesten en platenlabels. We bedenken en managen content en campagnes voor o.a. Facebook, Instagram, YouTube en e-mail.”

Open cultuur, verbintenis en een lekker ongedwongen sfeertje

Perry verhuisde afgelopen jaar naar Zeeland. “Ik ging op zoek naar een plek in de buurt om te kunnen werken. Via een bekende kwam ik al snel bij Dockwize terecht, waarbij ik na het gesprek met Eveline (locatiemanager) eigenlijk meteen verkocht was aan de sfeer van de locatie. Vanaf de zijlijn gezien zie je gewoon dat ze hard timmeren om een inspirerende community op te bouwen. Zo maak ik nu deel uit van de intervisiesessies en de dinsdagmiddagnetwerklunch voor ondernemers is ook echt een aanrader. De locatie is ook gewoon top. Bijna iedere klant of bekende die binnenkomt maakt wel een opmerking over de sfeer van het gebouw. Ik heb zelf nog niet deelgenomen aan één van de programma’s voor ondernemers, maar inmiddels de coaches en het team aardig leren kennen en je proeft meteen de drive en expertise. De verschillende vergaderruimtes, de catering en lunchmogelijkheden en een receptie om bezoek te ontvangen geeft ons een professionele uitstraling.”

Aanvankelijk was Perry enkel op zoek naar werkruimte, maar hij ontdekte al snel dat er veel wordt georganiseerd bij Dockwize, waar hij dankbaar gebruikt van maakt. “Hierdoor leerde ik in no-time meerdere ondernemers kennen en groeide mijn netwerk. Dit alles zorgt voor een open cultuur en verbintenis met andere ondernemers. Soms kun je elkaar helpen, soms is het gewoon fijn om anderen te spreken. Dat lekker ongedwongen sfeertje vind ik persoonlijk zeer prettig.”

Samenwerkingen borrelen

Perry huurt een kantoor op de bovenverdieping. “Hier kunnen we met een aantal man prima terecht en daardoor prachtig zicht over de gehele omgeving. Inmiddels is ons team weer een stukje gegroeid, liggen er mooie lijntjes met de Hogeschool Zeeland en hebben we vooral zin om onze nieuwe propositie uit te rollen in begin 2020. Samenwerkingen met andere ondernemers in Dockwize borrelen ook en hoop dat dit nog wat concreter wordt in het komende jaar.”

Nog een laatste tip van Perry: Kom naar de ondernemerslunch! Je doet er altijd leuke connecties op. Daarnaast merk ik dat nog veel ondernemers online nog niet echt actief zijn. Laat 2020 het jaar zijn waarop je in actie komt, misschien wel samen met ons!

 

Perry over huisvesting bij Dockwize

•••

Wil je, net als Perry, ook profiteren van alle faciliteiten, activiteiten en het netwerk van Dockwize? Check onze huisvestingsmogelijkheden en maak eens een afspraak voor een kennismaking en rondleiding!