Grote plannen voor snelgroeiende onderneming

Ondernemen heeft altijd al in het bloed van Micha gezeten. Van jongs af aan is Micha bezig met het bouwen en inrichten van software en websites, er komt bij zijn werk dan ook veel passie kijken. Voordat hij Yisual begon heeft hij een succesvol internetbureau gehad. “Websites voor onder andere makelaars inrichten was een deel van mijn werk. Nadat we de vraag kregen vanuit de makelaardij om ook brochures te maken hebben we dit opgepakt, al was dit niet onze focus. Door deze vraag is het idee van Yisual ontstaan en ben ik 5 jaar geleden Yisual gestart. We begonnen met 10 makelaars als klant, inmiddels zijn dat er ruim 2000," vertelt de ondernemer.

Internationale plannen
Momenteel is de makelaardij de grootste klant en focusgroep van Yisual. Dit houdt echter niet in dat het bedrijf zich op andere onderwerpen kan richten. “Met de software waarover we beschikken kunnen we eigenlijk alles maken, maar je moet wel ergens in uitblinken, voor ons is dat momenteel de makelaardij. Het leuke aan een platform vind ik dat je het overal ter wereld kan uitrollen. Hierdoor is het ook mogelijk om in het buitenland te starten. Momenteel zijn we gestart in België en lopen er al gesprekken met Australië en Amerika,” aldus Micha.

Werken in een inspirerende omgeving
Een mooie, inspirerende locatie die goed bereikbaar is met een groot netwerk zijn de voordelen die Micha aan Dockwize geeft. “Via een klant ben ik in contact gekomen met Dockwize, ik was toen nog aan het opstarten met Yisual. Ik was enthousiast geworden over de organisatie en ben vrij snel in gesprek gegaan om een kantoor bij Dockwize te huren. Bij Dockwize maak je als klein bedrijf toch deel uit van een groter geheel.” Yisual is in Dockwize begonnen met drie werkplekken wat al snel uitgroeide naar tien. “Fijn dat we bij Dockwize de mogelijkheid hadden om door te groeien, maar het was in 2018 toch tijd om verder te kijken naar een groter werkruimte. We zijn terecht gekomen in een ruim, licht kantoor waar me momenteel met 12 man zitten en tot wel 30 man kunnen doorgroeien.”

Heb je net als Micha een startend of groeiend bedrijf en ben je op zoek naar kantoorruimte? Bekijk hier ons aanbod.