Link & match met Dockwize

Hoe het is om bij Dockwize werkruimte te huren?

‘Vraag het Klarijn’

Sommige huurders van werkruimte bij Dockwize komen rechtstreeks vanuit hun studie naar hier om hun eigen bedrijf succesvol op te starten. Eibert Lijnbach van ‘Vraag het Klarijn’ maakte een omweg, maar is blij nu toch op het Dockwize-nest te zijn neergestreken.

Eibert groeide op in Vlissingen, ging in militaire dienst, studeerde Rechten en Personeelswetenschappen in Tilburg, werkte in de advocatuur en bouwde een goedlopend recruitmentbedrijf op voor advocaten. “De advocatuur en haar werkwijze ging me na verloop van tijd hoe langer hoe meer tegenstaan, terwijl juist de ondernemers die ik ontmoette, me meer aanspraken. Ondernemers zijn doeners, staan continu in de vooruit-stand en daar krijg ik energie van! Tussen ondernemers voel ik me als een vis in het water.”

Juridisch huisarts

Eibert besloot om terug te keren naar zijn oorspronkelijke vakgebied en startte als zelfstandig bedrijfsjurist. ‘Vraag het Klarijn’ is een juridisch adviesbureau, een juridische huisartsenpraktijk, die kwesties oplost voor ondernemers en/of de weg kent naar een oplossing. De werkgebieden zijn onder andere personeel & arbeid, bescherming van ideeën, merken & producten, geschillen, het opstellen van contracten, AVG & Privacy, scheiding & deling, etc. Kortom alles waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Maar ‘Vraag het Klarijn’ bemiddelt ook in conflicten als alternatief voor een gerechtelijke procedure. ‘Vraag het Klarijn’ biedt ondernemers de best mogelijke juridische oplossing tegen een nette prijs. “‘Vraag het Klarijn’ staat voor helderheid in juridische oplossingen en zorgt voor gemoedsrust, zodat jouw aandacht weer uit kan gaan naar het ondernemerschap.”

Link & match met Dockwize

Drie jaar geleden kwam Eibert in contact met Dockwize. Hij nam deel aan de door Dockwize georganiseerde wekelijkse ondernemerslunch en volgde hun Kickstartprogramma. Tevens nam hij deel aan de vele evenementen van Dockwize. Uiteindelijk kon Eibert bij Dockwize ook werkruimte huren. Voor Dockwize en haar huurders is het nuttig om een bedrijfsjurist binnen het pand en het netwerk te hebben. En voor ‘Vraag het Klarijn’ is het makkelijk om nieuwe contacten te kunnen leggen. Een mooie win-winsituatie. “Ik hou van een persoonlijke, heldere en krachtige manier van (net)werken en dat sluit goed aan bij Dockwize.”

Hoe zie je de toekomst?

“Ik wil nog lang vanuit het gebouw van Dockwize blijven werken. Bij Dockwize hangt een positieve energie. Er wordt hard gewerkt aan het versterken van de werk- en leefomgeving in de regio Zeeland. En dat werkt voor mij aanstekelijk. Ik ben blij met het samenwerkingsvoordeel met Dockwize en haar huurders/partners. Dit samenwerken wordt door iedereen continue en bewust gedaan, zodat we elkaar versterken. Zo zijn we allemaal klaar voor de economie van morgen!

‘Vraag het Klarijn’! Bij mij staat de koffie voor je klaar!”