Snel inspelen op ontwikkelingen

In 2012, toen nog onder de naam LedsProgress, is Illuxtron International gestart bij Dock met twee units in één van de loodsen aan de Voltaweg. "Het flexibele huisvestingsconcept bood ons als groeiende onderneming de mogelijkheid om gefaseerd uit te breiden." aldus eigenaar Quinten van de Vrie. Van twee units groeide Illuxtron in rap tempo naar acht units, of wel één hele loods. Om verdere groei te kunnen bewerkstelligen, verhuisde Illuxtron in 2015 naar een andere locatie op de Kenniswerf in Vlissingen.

"We hadden niet zo snel kunnen groeien zonder steun van Dockwize. Wat financiering betreft hebben zij ons in contact gebracht met het Zeeuws Investeringsfonds. Behalve financiering denken zij actief mee over onze bedrijfsvoering en dat levert een hoop waardevolle kennis op waarvan je kunt profiteren. Dit betekent wel dat je veel tijd kwijt bent aan overleggen en het ordenen van optimaliseren van stukken, maar het dwint je wel om je zaken goed af te handelen."

Illuxtron International

Bij Illuxtron International wordt iedere dag gewerkt aan het vinden en produceren van inventieve verlichtingsoplossingen die zowel comfort als gemak bieden, zonder het milieu te schaden. De vele jaren ervaring resulteert in een compleet zelf ontwikkeld assortiment van hoogwaardige verlichtingsproducten.