Van een kantoor in Dock naar een woonwerkvilla op het EdisonPark

In 2015 begon Leon, na 14 jaar werken voor een aantal grote spelers in de evenementenbranche, zijn eigen bedrijf Cue Cre8ion. Leon ontwerpt en programmeert licht, video en decors voor internationale evenementen. Hij maakt gebruik van diverse soorten software voor het realtime 3D visualiseren van evenementen, zodat alle aspecten van het ontwerp op voorhand kunnen worden gefinetuned en voorbereid in een productieperiode. 

Leon is met zijn bedrijf betrokken (geweest) bij onder andere Vrienden van Amstel Live, Ladies of Soul, Symphonica in Rosso, Tomorrowland, O’G3ne, Zillion en andere grootschalige (inter)nationale events.

Van DOK41 naar EdisonPark

Het succesvolle bedrijf verruilde Dockwize – hotspot voor innovatieve starters – voor het EdisonPark op de Kenniswerf. Leon bereidde, samen met een team, regelmatig shows als Symphonica in Rosso met Marco Borsato voor bij Dock. Naast een kantoorruimte, had Leon veel baat bij de kennis, het netwerk en de coaching die de broedplaats voor innovatieve starters biedt. "Dockwize is meer dan een vestigingsplek. In een korte tijd heb ik enorm veel geleerd door te sparren met coaches, adviseurs en andere ondernemers", aldus Leon.

Wil je net als Leon gebruik maken van de mogelijkheden die Dockwize biedt voor startende ondernemers? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..