Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

Ergonomie op kantoor: creëer een comfortabele werkplek voor een gezond lichaam. Kom en verken de wereld van ergonomie tijdens de Eat, Meet & Learn op 25 juni.

Tijdens het dagelijkse kantoorwerk worden we vaak blootgesteld aan herhaalde bewegingen en langdurig zitten, wat kan leiden tot verschillende gezondheidsklachten. Zo kunnen er verschillende klachten optreden zoals rugpijn, nek- en schouderpijn en oogproblemen. In een halfuur tijd vertelt Arjan Blom van Vitaliteit@Work, hoe we deze klachten kunnen voorkomen door een betere inrichting van onze werkplek en het begrijpen van de bouw van ons lichaam. Zo kunnen we niet alleen de risico’s op gezondheidsklachten verminderen maar ook een comfortabele en productieve werkomgeving creëren.

Kom je ook? Wij hebben er zin in en zien je graag op 26 juni om 12:00 uur bij Dockwize! Aanmelden kan via de onderstaande link:

 Meld je nu aan! 

 

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

 

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

 

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

 

•••

 

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Aanmeldformulier Eat & Meet & Learn Januari 2024

Zet gegevensverzameling om in een ervaring met Typeform. Maak prachtige online formulieren, enquêtes, quizen, en nog veel meer. Probeer het gratis.

Card image cap

Details

Tijdens deze Eat, Meet & Learn neemt Arjan Blom je in een halfuur tijd mee door de wereld van Ergonomie.