Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

Lean inzetten voor een soepele bedrijfsvoering? Kom en ontdek het in de Lean Introductie training tijdens de Eat, Meet & Lean op 28 mei. In een halfuur tijd laat Lean Master Black Belt Jeroen van Oijen je kennis maken met 10 manieren waarop je effectiever en efficiënter gaat werken. Hij vertelt hoe drie Japanse speurneuzen - muda, mura en mudi - jouw kijk op je bedrijfsvoering blijvend veranderen. En hoe je daarmee jezelf en vooral je klanten een plezier doet.

Kom je ook? Wij hebben er zin in en zien je graag op 28 mei om 12:00 uur bij Dockwize! Aanmelden kan via de onderstaande link:

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

 

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

 

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

 

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

 

•••

 

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Aanmeldformulier Eat & Meet & Learn Januari 2024

Zet gegevensverzameling om in een ervaring met Typeform. Maak prachtige online formulieren, enquêtes, quizen, en nog veel meer. Probeer het gratis.

Card image cap

Details

Lean inzetten voor een soepele bedrijfsvoering? Kom en ontdek het in de Lean Introductie training tijdens de Eat, Meet & Lean op 28 mei.