Kennissessie Dockwize Community

Kennissessie exclusief voor Dockwize Community leden
 

Eerstvolgende kennissessie: 19 september 2019

Welkom in het tijdperk van Growth Hacking!

Een nieuw tijdperk van marketing is aangebroken. Een tijdperk waarin de scheidslijnen tussen data-analyses, coderen en marketing zijn verdwenen. Een tijdperk waarin grote marketingcampagnes plaats hebben gemaakt voor kleine experimenten en het continue testen van lopende campagnes. Growth hacking is de experimentele manier waarop bijvoorbeeld Uber, Airbnb en Dropbox met weinig tot geen marketingbudget tóch groot konden worden. Dit doen zij door de Lean Startup-principes van testen, meten en leren in te zetten voor explosieve groei. Kom naar de sessie growth hacking en laat je inspireren door Thierry de Vries.

Informatie
Datum: donderdag 19 september 2019
Tijd: 16.00 uur – 17.30 uur, incl. borrel
Waar: PZEM zaal, Dockwize

De bijeenkomst gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Voor wie
Leden van de Dockwize Community. De Dockwize Comminity is voor huurders in Dockwize en Alumni programma deelnemers. Nog geen lid? Lees hier meer over het lidmaatschap.

Kosten
Om je kennis te laten maken met de Dockwize Community kun je de eerste kennissesie vrijblijvend en kosteloos (zonder lidmaatschap) volgen.

Aanmelden
Let op: alleen voor leden van de Dockwize Community: meld je hier aan voor de exclusieve kennissesie op donderdag 19 september.

Card image cap

Details

Voor leden van de Dockwize Community