Studio Mitt is klaar voor groei!

Om project Beertje Oso van Studio Mitt goed in de markt te zetten volgden Kayleigh en Imre Schaafsma het 12-weken Acceleratorprogramma bij Dockwize. Met meer inzicht in hun onderneming zijn ze nu klaar voor groei!

Project Beertje Oso

Studio Mitt is in het voorjaar van 2019 opgericht door Kayleigh en Imre Schaafsma. Hun onderneming houdt zich voornamelijk bezig met animatie & illustratie, maar ook grafisch ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Zowel gericht op de zakelijke als particuliere markt. Het grootste project waar de studio nu aan werkt betreft een project in de zorg, project Beertje Oso, met als doel de angst van kinderen tijdens medische trajecten te verminderen, waarbij het project ondersteuning biedt van begin tot eind, van thuis tot ziekenhuis en terug. Door middel van een pakket hulpmiddelen, een combinatie van visualisatie en entertainment, met begeleiding in het gebruik ervan. Een buddy die het kind aan de hand neemt tijdens zijn reis door het behandelingstraject. Om dit project goed in de markt te zetten en hun onderneming klaar te maken voor groei, deden zij mee het 12-weken Acceleratorprogramma van Dockwize. 

Klaarmaken voor groei?

Ben jij, net als Studio Mitt, klaar om jouw onderneming verder uit te bouwen en succesvol te maken? En wil jij vervolgstappen zetten om jouw business model uit te werken en te verbeteren? Doe dan mee aan het Accelerator programma van Dockwize en werk in 12 weken aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid jouw onderneming voor op groei en financiering!

Check voor meer info over dit programma: dockwize.nl/accelerator

accelerator blok inhoud  blokken kickstart2  

•••

De programma’s van Dockwize worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Logo