Lekkerder bij de boer lanceert app

App Lekkerder bij de Boer leidt consument naar boerderijwinkels en stalletjes langs de weg

Lekkerder bij de Boer, gevestigd in Dockwize en ouddeelnemer van het Kickstartprogramma, heeft een app gelanceerd waarmee je nog eenvoudiger boerderijwinkels en stalletjes langs de weg kunt vinden. De app is gratis beschikbaar in de Google Play (Android) en App Store (iOS). 

Met de app vindt de consument makkelijk een boerderijwinkel, stalletje langs de weg, versautomaat of melktap in zijn buurt. Ook imkerijen, kwekerijen en molenaars zijn vindbaar via de app.De app helpt de consument met het uitstippelen van de route naar het verkooppunt. De openingstijden en contactgegevens staan vermeld en er kunnen reviews achter worden gelaten, voorzien van tekst, foto’s en video’s. Ook is te zien welk assortiment momenteel beschikbaar is.

Boerderijwinkels boerderijwinkel korte ketens bio kopen bij de boer lekker verser beter goedkoper lekkerder bloemen planten vlees aardappelen groente fruit Visser AGF Groot Abeele TCS6066 1920

Belangrijke stap

Initiatiefnemer en aanjager van Lekkerder bij de Boer, Thomas Siahaya: “Dit is weer een belangrijke stap in het volwassen worden van ons platform. En we liggen op schema. In april 2020 hebben we lekkerder.nl gelanceerd. Nu de introductie van de apps. Onze dienst is echt app- en mobiel georiënteerd. We wijzen onze gebruikers immers de weg naar allerlei heerlijks, verstopt in ons mooie land. Daar lenen een app en een mobiele site zich uitstekend voor.”

Doorontwikkelen

De apps en site van Lekkerder bij de Boer krijgen in de komende periode nog meer functionaliteiten. Met als doel het de consument zo makkelijk te maken dat een bezoekje aan de boer onderdeel wordt van de dagelijkse of wekelijkse boodschap. Volgens Siahaya is dat een kwestie van zoveel mogelijk drempels en belemmeringen wegnemen.

Dat geldt ook voor de boer. Siahaya: “Daar zijn we gereedschappen voor aan het ontwikkelen. Zodat onze online marktplaats voor verse producten uit de regio, het de boer makkelijk maakt de lokale bevolking en toeristen over de vloer te krijgen. En dat met de consument een langdurige relatie wordt opgebouwd.”

Installeer de app

De link naar de app in Google Play en App Store vind je op over.lekkerder.nl/app/

Over Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer is gevestigd in Dockwize én heeft meegedaan met het Kickstartprogramma van Dockwize. Lees hier meer over het bedrijf!

Lees ook:

 

•••

Ook net als Lekkerder bij de Boer een kantoor huren in Dockwize? Check hier alle info!