Duurzaam kerstpakket winnaar Student Bootcamp

Een kerstpakket met duurzame en maatschappelijk relevante producten. Dat idee kwam vrijdag als beste uit de bus tijdens de pitch battle op de slotdag van de Dockwize Student Bootcamp. Een week lang werkten studenten van de HZ University of Applied Sciences aan hun nieuwe student bedrijven (Student Company). 

Het winnende team van de HZ dat een duurzaam kerstpakket heeft bedacht.
Het winnende team van de HZ dat een duurzaam kerstpakket heeft bedacht. © HZ

Over de Student Bootcamp

152 tweedejaars HZ University of Applied Sciences studenten zijn maandag 7 september gestart met de Dockwize Student Startup Bootcamp: 5 dagen lang bevonden de studenten zich in de ideale leeromgeving voor het starten van hun eigen onderneming. Dit is, traditiegetrouw, het begin van de Student Company; een onderdeel van hun opleiding waarin zij leren een eigen bedrijf op te zetten. In teams gaan de studenten deze week, in de Lasloods in Vlissingen, aan de slag om te werken aan een eerste businessmodel en eenvoudig prototype.Op de 5e dag sluiten ze af met een pitch battle om hun beste idee te presenteren.

Bootcamp studenten dockwize 2020

Videoverslag PCZ

PZC kwam langs om een verslag te maken én filmen van de laatste dag van de bootcamp. De video check je hier!

Aftermovie

Benieuwd naar beelden van de gehele week? Volgende week delen we de toffe aftermovie!

Lees ook:

 

•••

De Student Bootcamp is onderdeel van de leerlijn student ondernemerschap dat HZ in samenwerking met Dockwize heeft ontwikkeld. Een unieke samenwerking en waardevol traject dat studenten in staat stelt zich gedurende hun studie (2e, 3e en 4e jaar) te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en innovatie. De minor Innovative Entrepreneurship, is ook een voorbeeld hiervan en vindt 2 keer per schooljaar plaats bij Dockwize, waarin derdejaars studenten hun onderneming verder kunnen uitwerken.