Programma met een blik op de toekomst

Sinds 2017 is Bart in het bedrijf Agro4all gestapt om de Agro4all app op een hoog niveau door te ontwikkelen. Inmiddels is hij directeur van het bedrijf en gaat er met de volle 100% voor. Met Agro4all nam Bart vorig jaar deel aan het Acceleratorprogramma van Dockwize: “We zijn niet vies van een leuke uitdaging en na enkele overwegingen heb ik samen met mijn team de stap genomen om de volgende fase in te gaan met Agro4all.”

Van startup naar business
Het Accelerator programma is bedoeld om bij een onderneming het verdienmodel en groeistrategie te versterken en om het voor te bereiden voor opschaling en financiering. Vorig jaar is Bart via Impuls Zeeland in contact gekomen met de programma’s van Dockwize. “Ik vind het belangrijk om het maximale uit de onderneming te halen. Hiervoor is het nodig om te analyseren wat de onderneming weerhoudt van verdere groei. Met het Accelerator programma pakken we dit concreet aan.” Bart geeft aan dat hij het Accelerator programma een goede combinatie vindt hebben van theorie en praktijk. “Samen met drie coaches ga je concreet aan de slag met de theorie. Het is fijn dat iedere coach een ander invalshoek heeft op jouw ‘probleem’ en hier op zijn manier in meedenkt.”

Momenteel is er weer een nieuwe Accelerator in volle gang. Eén dag in de week komen de deelnemers en coaches samen om nieuwe theorie op te doen en opdrachten te bespreken. Dit gaat zowel klassikaal als één-op-één met de coaches. Bart over zijn ervaring tijdens het programma: “Het is een leuke samengestelde groep die aan elkaar gewaagd is. We geven elkaar niet alleen nieuwe energie maar vullen elkaar ook aan. Natuurlijk is het best pittig om het programma te volgen buitenom je standaard werkzaamheden, zeker als directeur. Ondanks dat ben ik ervan overtuigd dat ik de komende tijd veel nieuwe kennis en inzichten ga opdoen die de klant, mijn team, het bedrijf, stakeholders en mijzelf ten goede komen”. 

Meer weten over het Accelerator programma? Lees hier meer.