Van idee naar ondernemingsplan

Joeri van Liere (33), woonachtig in Kapelle, heeft vijf jaar geleden een ongeluk gehad. "Hierdoor heb ik nu een dwarslaesie. Na mijn ongeluk heb ik veel klachten in het dagelijks leven met mijn benen." Zijn eigen situatie bracht hem tot het idee, waarmee hij het Kickstartprogramma inging. "Ik ben bezig met het ontwikkelen van een elektrostimulatiepak voor mensen met een dwarslaesie. Een elektrostimulatiepak kan zorgen voor een betere kwaliteit van leven. Dit komt doordat het pak de doorbloeding bevordert, spasmen vermindert, maar ook de kans op decubitus (doorligwonden en -plekken) afneemt."

Ik wil met mijn product naar de markt

"Met het Kickstartprogramma hoop ik dat ik op weg word geholpen om mijn product zo goed mogelijk op de markt te zetten en zie ik het als een perfecte kans is om alles te leren over het doelgericht en efficiënt lanceren van mijn product."

Van idee naar ondernemingsplan. Hoe? Check de video!

Joeri heeft 11 weken keikhard gewerkt tijdens het Kickstartprogramma en een concreet en onderbouwd ondernemingsplan op papier voor zijn elektrostimulatiepak. Benieuwd hoe het hem vergaan is? In de video vertelt Joeri je er alles over!

 voo

Ervaringen andere deelnemers

Lees ook de verhalen van de andere deelnemers. Net als Joeri deelnemen aan het Kickstartprogramma? Check dan hier alle informatie.

 

 

•••

De programma’s van Dockwize worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Logo