Bootcamp

Event voor innovatieve ideeën

Dé workshop voor innovatieve ondernemers

let op: i.v.m. de coronamaatregelen kan de opzet van het event nog wijzigen 

Tijdens dit 12-uur durende event ga je in één dag direct zelf aan de slag met bewezen tools en methodes voor het uitwerken en lanceren van bedrijfsideeën. Je komt erachter hoe je toetst wie de doelgroep is en of een oplossing aansluit bij de wensen en behoeften van die groep. Deze workshop is de ideale manier voor een eerste interactieve kennismaking met het vinden van een markt voor vernieuwende ideeën. Ga jij op zoek naar een gat in de markt?

Altijd een inspirerende en leerzame dag

Dit event is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap. Heb je een idee voor een product of dienst dat je verder wil uitwerken? Wil je ervaren hoe je op een slimme manier de eerste essentiële stappen zet voor het uitwerken van een bedrijfsidee? Wil je een gat in de markt vinden? Of wil je aansluiten bij een team en jouw creativiteit inzetten om innovatieve ideeën verder te helpen? Voor al deze groepen is dit event een interresante, leerzame en inspirerende dag!

Van probleem naar oplossing

De workshop Startup Bootcamp is een intensieve dag volledig in het teken van het op zoek gaan naar het probleem van de klant en daar dé oplossing voor vinden. In teams ga je aan de slag met het uitwerken van een business model (met behulp van Lean Canvas) en een visuele productpresentatie (prototype, concept) tot uiteindelijk een pitch waarmee jouw team probeert de klant (en jury) te overtuigen van jouw product of dienst! 

Boeiende expertsessies

Als hulpmiddel krijgen de deelnemers de kans om gedurende de dag verschillende expertsessies bij te wonen. Denk aan product development, customer development, verdienmodellen en marketing en communicatie. Alleen al hierom wil je de bootcamp absoluut niet missen! Stuk voor stuk waardevolle presentaties om je tijdens de dag te voorzien van aanvullende kennis om jouw idee en oplossing optimaal uit te kunnen werken.

Wedstrijdelement

Ieder team levert tijdens de dag verschillende verplichte opdrachten in. Samen met de punten voor de afsluitende pitch wordt hiermee de score bepaald per team. Het team met de meeste punten mag zich aan het einde van de avond dé winnaar van de Startup Bootcamp noemen! Vorige editie won team Kostmix met hun idee voor een zelfreinigende betonconstructie. Ga jij de strijd aan om volgende editie het best uitgewerkte innovatieve idee te pitchen?

Deelnemen

Meld je hier aan voor de Startup Bootcamp

Meer informatie

Neem direct contact op met Cindy Cats (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

•••
De programma’s van Dockwize worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Logo

Card image cap

Details

Ga in één dag direct zelf aan de slag met het uitwerken van bedrijfsideeën.

  • Startdatum nog niet bekend
  • 9:00 - 21:00 uur

€ 50,- inclusief catering Inschrijven

Programmateam

Marlon Baarends

Manager Startup- en Innovatieprogramma's

Imro Wong

Business Coach Expert

Arne Hulstein

Programmamanager

Dockwize

Jeroen van Oijen

Business Coach Expert

Cindy Cats

Programmacoördinator